Wie zijn we?

Focus on Talent is gegroeid vanuit een passie voor mensen. Wij leggen de focus op selectie en rekrutering van executives in de healthcare industrie, en dat al gedurende een tiental jaar.

Wij geloven dat mensen het verschil maken en het concurrentieel voordeel van uw organisatie bepalen. Het juiste talent rekruteren is daarom erg belangrijk. Onze marktkennis en begrip van de noden van onze klanten en kandidaten vormen de fundering voor een langetermijnrelatie tussen alle partijen.

Het aanbieden van kwaliteit en flexibiliteit in rekrutering vergt meer dan één persoon. Om dit consequent te kunnen waarborgen, bestaat Focus on Talent uit een team van zeven gepassioneerde professionals die samen garant staan voor een rijkdom aan expertise. Vier van onze werknemers staan op dagdagelijkse basis in voor selectie, rekrutering en assessment centers. Bovendien versterken twee gecertificeerde assessoren ons team om een efficiënt verloop van de assessment & development centres te kunnen verzekeren. Tot slot kunnen wij vertrouwen op twee medewerkers om onze organisatie te ondersteunen op administratief vlak. We werken zowel nationaal als internationaal.

 

logo
Vlieghavenlaan 13
3140 Keerbergen

info@focusontalent.eu
0032(0) 496 54 49 29
0032(0) 15 52 70 74

© Focus on Talent     Privacy Policy     Disclaimer      Sitemap