“If your organization is in need of talent, I suggest contacting the highly professional Mimi Augstijnen. She and her team operate like the Flemish painter Van Dijck: accurate, meticulously detailed, and leaving us with a joy to see the result. It is both rewarding as it is a pleasure working with them.”

– Associate Vice President, Healthcare –

Wanneer u tijdelijk nood heeft aan een interim-manager is Focus on Talent uw aanspreekpunt voor interim-management in life sciences.

Langdurige afwezigheden of werkpieken kunnen ervoor zorgen dat uw bedrijf of team tijdelijk de versterking van een interim-manager nodig heeft. Op dat moment helpt Focus on Talent u bij de zoektocht naar de geschikte consultant. Onze expertise in selectie, rekrutering en executive search in life sciences zetten wij namelijk ook in om uw tijdelijke noden in te vullen.

Interim-managers in life sciences

Focus on Talent werkt voor nationale en internationale spelers in healthcare. Dankzij ruime sectorkennis, jarenlange ervaring in selectie en een uitgebreid netwerk zijn we uitstekend geplaatst om experten te introduceren met ervaring in onder meer sales en marketing, clinical research, regulatory affairs, market access, medical affairs, pharmacovigilance, quality assurance, productie…

Waarom is Focus on talent uw partner bij uitstek?

Focus on Talent is specialist in Life Sciences. U kunt rekenen op doorgedreven kennis van deze sector en de diverse functies en de competenties die nodig zijn in dit domein. Decennialange ervaring in de industrie staan daarvoor garant.

We vinden snel de juiste tijdelijke versterking voor uw organisatie dankzij ons uitgebreid netwerk van vakkundige interim-managers. Aan de hand van een grondige screening verifiëren we of de kandidaat zal voldoen aan uw verwachtingen. Het streven naar kwaliteit is de kern van onze resultaatgerichte aanpak, die samengaat met een open en transparante communicatie.

Hierdoor heeft Focus on Talent een onmiskenbaar track record van tevreden en terugkerende klanten in de healthcaresector in onder meer de Benelux, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Polen, Hongarije, Rusland, UAE…

Naast interim-management en executive search kunt u ook bij ons terecht voor assessmentscenters die u meer zekerheid kunnen verstrekken over of u al dan niet de juiste beslissing maakt in een selectie- of promotieprocedure.

logo
Vlieghavenlaan 13
3140 Keerbergen

info@focusontalent.eu
0032(0) 496 54 49 29
0032(0) 15 52 70 74

© Focus on Talent     Privacy Policy     Disclaimer      Sitemap