Team

De kracht van Focus on Talent ligt bij haar competente werknemers. Hun jarenlange ervaring vormt de fundering van onze expertise en van ons uitgebreid netwerk binnen de sector.

Mimi Augustijnen

Twintig jaar nationale en internationale ervaring binnen Life Sciences geven Mimi een diepgaande kennis van de sector en haar spelers. Ze beschikt over een uitstekend inzicht in de competenties die vereist zijn voor de verschillende functies. In combinatie met een natuurlijke interesse in human capital en een academische opleiding in Psychologie, resulteert dit in het vermogen om steeds op korte tijd kwalitatieve resultaten te leveren. Bovendien houden aanvullende trainingen Mimi continu up-to-date met de nieuwste technieken, die haar kwalificeren voor assessment & development centers. Als managing partner bij Focus on Talent helpt Mimi organisaties binnen Life Sciences met het vinden van de juiste mensen om hun team te versterken.

Bert Houben

Als Burgerlijk Ingenieur van opleiding en houder van een MBA, werkte Bert meer dan 20 jaar als manager in de High Tech industrie, en dit zowel nationaal als internationaal. Deze ervaring resulteert in de kennis en vaardigheden die Bert vandaag toelegt als managing partner van Focus on Talent. Hier is hij verantwoordelijk voor het management van de back office, alsook selectie & rekrutering.

Supporting Team

Voor de dagelijkse ondersteuning van onze core business, rekenen wij verder op enkele gespecialiseerde medewerkers. Birgit en Christine zien toe op de administratie en het goede verloop van de back office.

External Assessors

Tot slot werkt Focus on Talent samen met twee externe gecertificeerde assessoren. Liliane en Evy vullen ons team van gekwalificeerde assessoren aan om Assessment & Development Centres op een kwalitatieve en efficiënte manier te laten verlopen.

logo
Vlieghavenlaan 13
3140 Keerbergen

info@focusontalent.eu
0032(0) 496 54 49 29
0032(0) 15 52 70 74

© Focus on Talent     Privacy Policy     Disclaimer      Sitemap