“Focus on Talent is the partner for assessing skills and strengths of potential candidates for new roles in your company. Mimi and her team are also efficient in providing support for developing a talent pool allowing succession planning for key roles; their assessments are top quality.”

– European Area Manager Clinical Operations, Healthcare –

Remote assessment centers: talent assessment voor de digitale wereld

In een wereld waarin we steeds meer globaal en digitaal werken, biedt Focus on Talent u voortaan ook remote assessment centers aan, naast de assessments die we in uw of ons kantoor organiseren. Dit zijn meer dan online tests: het zijn volledig interactieve virtuele assessment centers, op maat gemaakt voor uw organisatie en de positie in kwestie. Het programma duurt een volledige werkdag en bevat zowel geschreven taken die de kandidaat op voorhand voorbereidt als interviews, business cases en discussies via videoconferentie. Onze ervaren assessoren werken met geavanceerde platformen om deze interactieve assessments uit te voeren en u de kwaliteit en betrouwbaarheid te bieden die we steeds nastreven.

Competenties die we analyseren, zijn onder meer, maar niet uitsluitend:

  • Analytische vaardigheden
  • Beslissingen nemen
  • Strategisch inzicht
  • Teamwork
  • Flexibiliteit
  • Coaching en ontwikkeling
  • Leidinggeven
  • Conflicten hanteren
  • Productieve communicatie

Daarnaast nemen we bijkomende factoren in beschouwing, zoals de persoonlijkheid van de kandidaat en de mogelijke match met uw organisatiecultuur. Alle evaluaties en de bijbehorende verslagen zijn het werk van twee professionele, ervaren en opgeleide assessoren, zodat we elke competentie dubbel evalueren en consistent advies van de hoogste kwaliteit afleveren.

Onze assessment centers kunnen georganiseerd worden in het Engels, Nederlands en Frans.

De voordelen van remote assessment centers

Remote assessment centers hebben heel wat voordelen. Ze bieden u en uw kandidaten een ongeziene mate van flexibiliteit. Aangezien ze overal en op elk moment gehouden kunnen worden, zijn er geen reizen nodig en bespaart u tijd en geld. De kandidaten, op hun beurt, kunnen de voorbereidende taken op hun eigen tempo maken.

We hebben geïnvesteerd in een geavanceerd assessmentplatform dat veilig en gebruiksvriendelijk is. Na het remote assessment ontvangen u en de kandidaat een gedetailleerd rapport met onze analyse, feedback en aanbevelingen. Nadien volgt een telefoongesprek om het rapport verder te bespreken.

Kortom, de remote assessment centers van Focus on Talent zijn de volwaardige virtuele tegenhanger van onze assessments op locatie, volledig klaar voor de globale en digitale werkplaats. Ze worden uitgevoerd door dezelfde ervaren assessoren. Ze maken gebruik van bewezen methodes, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, om u te ondersteunen in uw aanwervingsbeslissingen.

Wil u meer informatie over assessment centers of wil u uw organisatie versterken met getalenteerde managers?

Contacteer ons gerust.

Focus on Talent bvba
Vlieghavenlaan 13
B-3140 Keerbergen
België

info@focusontalent.eu
+32 496 54 49 29
+32 15 52 70 74

 

logo
Vlieghavenlaan 13
3140 Keerbergen

info@focusontalent.eu
0032(0) 496 54 49 29
0032(0) 15 52 70 74

© Focus on Talent     Privacy Policy     Disclaimer      Sitemap