Focus on talent practices that very rare attribute that is critical in bringing new talent on board; they actually listen to what their customers are looking for. This results in people matching the requirements, they stay and are successful.

– Director Global Strategic Marketing, Medical Devices 

Focus on Talent biedt oplossingen voor uw HR-problemen, gaande van selectie, rekrutering en executive search tot assessments en developments.

Wij zijn meer dan een verstrekker van personeel, wij zijn uw partner wanneer u op zoek bent naar het juiste talent voor uw organisatie. Met het oog op langetermijnrelaties streven wij steeds naar de hoogste kwaliteit in onze rekruterings- en assessmentprocessen.

Recruitment

Focus on Talent gaat voor u op zoek naar de juiste kandidaten om uw functies binnen de healthcare industrie in te vullen. Dit proces start met het begrijpen van uw organisatie. Hiervoor brengen wij eerst uw noden en wensen in kaart. Door onze rechtstreekse toegang tot de professionals die u nodig heeft, slagen wij er vervolgens in op een snelle, discrete en kwalitatieve manier uw functie in te vullen met een bekwame kandidaat.

Voor wie ?
Onze klanten zijn nationale en internationale spelers in de medische en farmaceutische sector en zijn op zoek naar kandidaten met een profiel in onder andere clinical, regulatory, CRO, market access, medical, pharmacovigilance, production, public affiars, quality, sales en marketing.
Waarom kiezen voor Focus on Talent?
Focus on Talent is specialist in de healthcare sector. Wij hebben een grondige kennis van de sector zelf, het type functies binnen deze sector en de competenties die vereist zijn bij kandidaten die voor uw functie in aanmerking komen.

Een uitgebreid netwerk van vakkundige professionals stelt ons in de mogelijkheid om op korte tijd de juiste persoon te vinden voor uw functie. Alvorens wij een kandidaat aan u voorstellen, doorloopt de kandidaat reeds een grondige screening bij ons, waarbij wij toetsen of de kandidaat voldoet aan uw verwachtingen. Wij gaan hierbij kwaliteitsgericht te werk, door het gebruik van onder andere diepte-interviews en referentiechecks.

Onze resultaatgerichte aanpak zorgt ervoor dat het rekruteringsproces niet wordt afgerond alvorens u volledig tevreden bent over de kandidaat.

Verder kan u bij ons ook terecht voor assessments, waarbij wij uw kandidaat uitgebreid testen om uitsluitsel te geven over een aanwervingsbeslissing.

Tot slot heeft Focus on Talent een onmiskenbaar track record van tevreden en terugkerende klanten in de healthcare sector in onder meer de Benelux, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Tsjechië, Polen, Hongarije, Rusland en de Nordics.

logo
Vlieghavenlaan 13
3140 Keerbergen

info@focusontalent.eu
0032(0) 496 54 49 29
0032(0) 15 52 70 74

© Focus on Talent     Privacy Policy     Disclaimer      Sitemap