“Focus on Talent is the partner for assessing skills and strengths of potential candidates for new roles in your company. Mimi and her team are also efficient in providing support for developing a talent pool allowing succession planning for key roles; their assessments are top quality.”

– European Area Manager Clinical Operations, Healthcare –

Behalve selectie en rekrutering van profielen voor healthcare functies, zijn wij ook gespecialiseerd in assessments centres.

Assessment centre

Een assessment verstrekt meer zekerheid over of u al dan niet de juiste beslissing maakt in een selectie- of promotieprocedure. Verder is het een nuttig instrument om een objectief inzicht te bekomen in het potentieel, het talent en de ontwikkelingsnoden van een kandidaat.

Met assessment centres evalueren we de bekwaamheden die relevant zijn om op een succesvolle manier een specifieke positie in te vullen. Deze evaluatie gebeurt gewoonlijk op basis van drie of vier case studies of simulaties. Voorts vullen de kandidaten één of meer vragenlijsten in en wordt een gedrag-gebaseerd interview uitgevoerd. Dergelijke oefeningen moeten uitsluitsel geven over of een kandidaat al dan niet geschikt is voor uw functie.

Het programma van een assessment centre beslaat een volledige dag en wordt steeds aangepast aan de functie en de kandidaat. Afhankelijk van het niveau, gaande van middel-management tot executive posities, variëren de oefeningen en het accent in onze aanpak. Bovendien houden wij steeds rekening met aanvullende factoren, zoals de cultuur van uw organisatie. Elke beoordeling en rapport worden uitgevoerd door twee ervaren assessoren, hetgeen ons toelaat om consistent kwalitatief advies te garanderen.

logo
Vlieghavenlaan 13
3140 Keerbergen

info@focusontalent.eu
0032(0) 496 54 49 29
0032(0) 15 52 70 74

© Focus on Talent     Privacy Policy     Disclaimer      Sitemap